Palvelut yksityisille

Palvelut yksityisille

Opiskelujen vuoksi Tilavisio tarjoaa v. 2021 ainoastaan sisustuskonsultointikäyntejä lähikunnissa (Laitila, Uusikaupunki, Rauma)

Konsultointikäynti kohteessa 1-2 h 
Hinta 250 eur sis. alv 24 %
 
Konsultointi on ollut pidetty palvelu, jonka aikana asiakas saa uusia ratkaisuehdotuksia ja puolueettoman mielipiteen visioilleen. Konsultoinnin aikana käydään mittanauha kädessä tiloja ja ajatuksia läpi asiakkaan kulloisenkin ongelman mukaan ja katsotaan kokonaisuutta ns. uusin silmin. Konsultointi on suullista, eikä sisällä kirjallista suunnitelmaa. Asiakas saa ideoita ja ajatuksia, joita voi niin halutessaan itse kirjata ylös. Konsultoinnin aikana voidaan käydä läpi monenlaisia ongelmakohtia mm. tilamuutoksia ennen remonttia, säilytysratkaisuja, huonekalujen sijoittelua, valaistusta tai väri- ja maalisävyjä. Tiloja katsotaan kokonaisuutena ja pyritään löytämään konkreettisia ratkaisuja ongelmiin. Joskus ratkaisut ovat pieniä, joskus kannattaa satsata vähän isompiin ratkaisuihin, jotta päästää lopputulokseen, joka palvelee pitkään.

OTA YHTEYTTÄ pauliina@tilavisio.fi JA KATSOTAAN SOPIVA AIKA KONSULTOINNILLE.

—————–
 
Tilamuutossuunnittelu

Tilamuutossuunnittelussa tilojen toimivuus ja käyttötarkoitus mietitään uudelleen esimerkiksi remontin myötä tai uudiskohteessa.
Samalla voidaan suunnitella tilojen valaistus tarpeita vastaavaksi.

Tila ja Valaistussuunnitelma ennen jälkeen

Tässä kohteessa keittiö siirtyi toiselle puolelle taloa, jolloin saatiin kodikas tupakeittiö. Lisäksi vanhan apukeittiön paikalle suunniteltiin pesutilat ja sauna.

>>Katso muita tilamuutossuunnitelmia