Säästöpankki Laitila

Laitilan Säästöpankki

SÄÄSTÖPANKIN LAITILAN KONTTORIN REMONTTI- JA MUUTOSSUUNNITELMA

v. 2007
Säästöpankin Laitilan konttorin muutostyö oli ensimmäinen mittava työ aloittelevana suunnittelijana. Työhön sisältyi kokonaisvaltaisesti tilojen muutossuunnittelua, pintamateriaali- valaistus- ja kalustesuunnittelua, ikkunateippaus- ja mainossomistesuunnittelua yrityksen ilmeen mukaan sekä projektin koordinointia remontin ajan ja yhteydenpidot urakoitsijoihin. Tämän projektin jälkeen olen saanut toimia suunnittelijana myös muissa Säästöpankin konttoreissa, niin suurissa kuin pienissä muutoksissa.

”Kalannin Säästöpankki on käyttänyt palvelujasi Kalannin, Laitilan, Uudenkaupungin ja Taivassalon konttorien remonteissa ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä tapaasi tehdä työsi ja työn lopputulokseen. Lähestyt sinulta tilattua toimeksiantoa hyvin asiakaslähtöisesti ja asiakkaan ajatuksia kuunnellen hakien loogisesti ja systemaattisesti asiakkaalle sopivia ratkaisuja. Sinulla on hieno kyky muodostaa työtiloista tyylikkäitä ja rauhallisia tiloja, jotka kuitenkin toimivat työympäristönä erittäin hyvin.
Malliesimerkkinä tästä on Laitilan konttorimme, joka edelleen saa paljon palautetta asiakkailtamme viihtyisyydestä ja siitä, ettei tila ole ”pankkimaisen steriili”. Myös Uudenkaupungin konttorin neuvottelutilan muutos onnistui erinomaisesti.

Suosittelemme lämpimästi palvelujasi myös muille asiasta kiinnostuneille. Kun Kalannin Säästöpankilla tulevaisuudessa aivan varmaan tulee tarvetta käyttää suunnittelijaa toimitilojemme remontteja pohdittaessa, olet ehdottomasti ensimmäinen vaihtoehto, jota harkitsemme. ”

Sari Ruusola, toimitusjohtaja, Kalannin Säästöpankki